Publicat de: bitiw | 11 octombrie 2013

Cele mai ieftine oferte de Revelion 2014. Revelion 2014 la munte

Nu te-ai decis unde sa petreci cea mai lunga noapte? Nicio problema, hotelurile si pensiunile din tara au pregatit cele mai bune oferte pentru REVELION 2014. Poti alege sa petreci o noapte de neuitat la munte, intr-o vila cu piscina, unde se organizeaza un carnaval sau alaturi de prieteni la un hotel.

Craciun in Bucovina 2013. 4 nopti de cazare costa la o pensiune din Bucovina 1300 lei de persoana. Gazdele va promit un Craciun de vis, in care traditia prin folclor si gastronomia zonei cu bucate traditionale pline de arome sunt menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Poti opta pentru un Craciun in satul Pestera sau in Sibiu. Mai multe oferte gasesti pe Tai-Tai.net

Pentru Revelion 2014, puteti opta pentru a inchiria o vila in Sibiu sau puteti petrece pe Valea Oltului, in Olanesti. Un sejur de Revelion costa 1050 lei de persoana, pret care include 3 nopti cazare, cu pensiune completa si cina festiva de Anul Nou. Tai-tai.net a adunat mai multe ofete, poti alege dintr-o diversitate de cabane si pensiuni.

Daca iti plac articolele tai-tai si vrei sa fii mereu alaturi de noi, intra pe Facebook


Lasă un comentariu

Categorii