Publicat de: bitiw | 7 septembrie 2012

Tai-Tai.net, rezervari la pensiuni direct de la proprietari

www.tai-tai.net este o baza de date cu unitati de cazare pusa in mod gratuit la dispozitia turistilor. Site-ul mai contine stiri din domeniu turistic, informatii utile, precum si impresii de vacanta.

Misiunea www.tai-tai.net este de a oferi turistilor posibilitatea de a vizualiza ofertele unitatilor de cazare din Romania. Aceasta se considera indeplinita in momentul in care turistul, parcurgand prezentarea ofertelor de cazare dintr-o zona turistica, isi formeaza o parere identica cu cea pe care si-ar forma-o daca si-ar face timp pentru a se deplasa in zona anterior vacantei sale si ar studia personal fiecare unitate de cazare in parte.

Harta pensiuni

Modul de cautare a pensiunilor pe www.tai-tai.net este unic. Utlizatorii siteului pot selecta unitatile de cazare avand la dispozitie mai multe filtre care ii vor duce la o alegere cat mai apropiata de ceea ce cauta. Astfel, o pensiune poate fi cautata pe www.tai-tai.net dupa regiunea geografica, zona turistica, clasificare, pret sau sortare alfabetica. Rezervarea se face DIRECT DE LA PROPRIETAR, folosind datele de contact introduse pe site.

Reclame

Responses

  1. Supet site de rezervari. Felicitari


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: